Word vrijwilliger bij het Migratie Museum!

Migratie Museum op NPO Radio 1
september 18, 2018

Het Migratie Museum is nu open en zoekt enthousiaste vrijwilligers die er mede voor willen zorgen dat het museum een plaats is waar bezoekers zich welkom weten.

Als host helpt u mee met het geven van informatie die bezoekers nodig hebben om het meeste uit hun bezoek te halen.  U helpt mee met de horeca van het museum en ondersteunt waar nodig de staf van het museum.

Het Migratie Museum biedt u een interessante en dynamische omgeving waar ontmoeting en verrassende gesprekken plaatsvinden.

Het museum is van dinsdag tot en met zondag van 12-17 uur geopend en de werkzaamheden vinden in de regel binnen deze uren plaats.

Belangstelling of vragen? Neem contact op met het museum via: info@migratie-museum.nl of 0850602470.